Spletne storitveZagotavljamo celovite spletne storitve, s katerimi boste maksimalno izkoristili svetovni splet za pridobivanje potencialnih novih strank in poslov ter večje prepoznavnosti. Izdelali vam bomo spletno predstavitev, ki bo vredna vašega podjetja ali blagovne znamke.

Izdelava spletnih strani

Z učinkovitim načrtovanjem, oblikovanjem in izdelavo spletne strani vam pomagamo pri razvoju vašega podjetja. Izdelava spletnih strani se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev.

Izdelava spletnih trgovin

Spletna trgovina je odprta 24 ur na dan in vse dni v letu. Spletne trgovine z najvišjo stopnjo varnosti. Standard 3D Secure CAP s pomočjo MasterCardovega SecureCode™ in Verified by Visa™ Vise International.

Načrtovanje spletnih strani

Načrtovanje spletne strani je temelj vsakega projekta. Pred dejansko izvedbo je potrebno pripraviti načrt, kjer natančno opredelimo funkcionalnost spletne strani. Je prvi in najpomembnejši korak vsake spletne strani.

Oblikovanje spletnih strani

Vsako spletno stran izdelamo kot samostojen projekt, s tem dosežemo, da si uporabniki vašo spletno stran zapomnijo. Spletne strani so zelo vizualni način komuniciranja z ljudmi in igrajo zelo pomembno vlogo.

CMS spletne strani

Z enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani. Z njim lahko dodajate nove vsebine ali osvežujete stare.

Mobilne spletne strani

Vse naše spletne strani so odzivne. Spletne strani, ki jih izdelamo, dobro delujejo na vseh velikih zaslonih sodobnih naprav, ki temeljijo na Android in Windows Mobile, kot tudi na iPhone osnovah.

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani je storitev, ki povzroči, da se spletna stran postavi visoko med zadetke v posameznih iskalnikih, zgolj preko učinkovitega umeščanja pravih ključnih besed na prava mesta.

Gostovanje spletnih strani

Spletno gostovanje je vrsta spletne storitve, ki omogoča posameznikom ali organizacijam, da bo njihova spletna stran dostopna prek svetovnega spleta. Zato je spletno gostovanje obvezni del spletne strani.

Registracija domen

Domena je temelj vaše spletne identitete in vaše blagovne znamke na spletu. Spletni uporabniki bodo ime domene uporabili za iskanje informacij o vaših izdelkih in storitvah. Domena je vaša spletna identiteta.