13Feb, 2019
0Comments

Izdelava spletnih strani

Kvalitetna izdelava spletnih strani je ključnega pomena, da vaši potencialni kupci vašo spletno stran na iskalnikih hitro najdejo. Z učinkovitim načrtovanjem, oblikovanjem in izdelavo spletne strani vam pomagamo pri razvoju vašega podjetja:

  • Poskrbimo, da vaši potencialni kupci vašo spletno stran na iskalnikih hitro najdejo.
  • Obiskovalca na spletni strani prepričamo, da vstopi v stik z vami – vaša spletna stran postane vaš najboljši prodajalec.
  • Omogočimo vam samostojno, hitro in enostavno urejanje vaše spletne strani.

Izdelava spletnih strani – potek

Načrtovanje spletne strani

Izdelava spletne strani se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev. O tem se dobro pogovorimo na uvodnem sestanku na katerem vam tudi konkretno svetujemo. Skupaj z vami se odločimo, kako bo spletna stran oblikovana ter kakšne marketinške strategije bomo skupaj ubrali, da bi dosegli zastavljene cilje.

Grafično oblikovanje

Izkušen oblikovalec prav za vas ustvari unikaten predlog dizajna spletne strani. Vsak korak je prej dobro premišljen, vsak gumb je načrtovan in namerno na svojem mestu, kar zagotavlja, da vaša nova spletna stran uporabnike prepriča, da stopijo v kontakt z vami. Predlagan dizajn predebatiramo in ga uskladimo skupaj z vami.

Ta faza je zelo pomembna, saj sta prijetna oblikovna podoba in dobra vsebinska arhitektura kazalca urejenega in uspešnega podjetja, pri obiskovalcu strani pa vzbujata občutek zaupanja in ugodja. Tako si boste pridobili visoko zaupanje vaših (potencialnih) kupcev.

Razvoj

Po uskladitvi dizajna se lotimo tehinčne izdelave vaše spletne strani. Potek izgradnje lahko ta čas spremljate na testnem naslovu, kjer lahko dostopate do delovne verzije vaše spletne strani. Naša ekipa programerjev je na tekočem s trenutnimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost, kar zagotavlja, da bo vaša nova spletna stran zgrajena dolgoročno in zanesljivo. Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani ter postavitvijo spletne strani na strežnik.

CMS urejevalnik vsebin

Z našim enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani.

  • Na svoji strani lahko z nekaj kliki dodate nove podstrani.
  • Zamenjate lahko slike, videe ali besedila na vseh straneh vaše spletne strani.
  • Spremljate lahko statistiko obiskanosti vaše spletne strani.

Optimizacija za iskalnike

Naš strokovnjak za optimizacijo za iskalnike poskrbi, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, kar omogoča, da vas vaši kupci hitro najdejo. Na projektu je prisoten že od vsega začetka, saj je za učinkovito optimizacijo potrebno usklajevanje že v fazi načrtovanja vaše spletne strani. Velik poudarek dajemo tudi razporeditvi vsebin.