13Feb, 2019
0Comments

Izdelava spletnih trgovin

Spletno nakupovanje ali e-nakupovanje je oblika elektronskega poslovanja, ki potrošnikom omogoča, da neposredno kupujejo blago ali storitve od prodajalca prek interneta z uporabo spletnega brskalnika. Alternativna imena so: web-trgovina, e-trgovina, internet trgovina, spletna trgovina, spletna prodajalna in virtualna trgovina. Kvalitetna izdelava spletnih trgovin je ključnega pomena za pridobivanje novih kupcev.

Pay Pal plačevanje in sprejem plačil

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje – on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah. Je najbolj priljubljen plačilni sistem, ki za identifikacijo uporabnika uporablja elektronski poštni naslov. Uporabljamo ga za prenos srednjih in malih zneskov po spletu. Deluje na osnovi vašega elektronskega naslova, osebnega gesla, in vsakokratne spreminjajoče zaščitne številke. PayPal sodi med največje in najbolj priljubljene spletne plačilne sisteme med spletnimi trgovci in potrošniki. Priljubljenost Paypal-a se kaže tudi v visoki stopnji prodora na evropske trge z največjimi deleži spletnih nakupov, vključno s Slovenijo. Glavni cilj podjetja Paypal je narediti prenos plačevanja čim bolj preprost. Vse informacije udeležencev so zaščitene. Finančni podatki pošiljatelja, številka kreditne kartice oz. številka računa so prejemniku skrite, kar preprečuje zlorabo podatkov. Prednosti plačevanja s Pay Pal-om:

  • Hitrost
  • Enostavnost
  • Varnost
  • Globalnost
  • Brezplačnost

Profesionalna izdelava spletnih trgovin, zakaj?

Ponujamo vam enostavno spletno orodje, s katerim lahko urejate lastno spletno trgovino, samostojno dodajate artikle, korigirate vsebine, hkrati pa spremljate pregledno evidenco naročil, plačil, dostave, izdaje računov in še veliko več. Nudimo vam hitro in ugodno izdelavo spletne trgovine, ki je maksimalno uporabniku prijazna, enostavna za uporabo in visokozmogljiva.

Odprto 24 ur na dan, vse dni v letu

Vaša spletna trgovina je odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu in vse dni v letu. S stališča strank je “vedno odprta” trgovina bolj priročna. Z vidika trgovca pa je pozitivna stran povečano število naročil, saj e-trgovanje teče ves čas.

Možnost nadgradnje spletne trgovine

Spletno trgovino vam nadgradimo z različnimi vtičniki: izbira valut, večjezičnost, koda za popust, darilni boni… S preprostim urejevalnikom pa lahko, v vaši spletni trgovini, sami dodajate in urejate izdelke, tekst in fotografije.

Obveščanje o nakupih v spletni trgovini

Ob vsakem nakupu v vaši spletni prodajalni, boste o tem obveščeni preko vaše elektronske pošte. Preko uporabnikom prijaznega vmesnika pa boste kupca, sproti in na enostaven način, obveščali o statusu naročila.

Zanemarljivi stroški obratovanja

Ena od najbolj oprijemljivih pozitivnih lastnosti e-poslovanja so nizki stroški obratovanja. Del teh znižanih stroškov se lahko prenese na potrošnike v obliki znižanih cen. Prav tako ne potrebujete fizične lokacije trgovine.

Poslovanje s kreditnimi karticami

Uporaba plačilnih kartic za nakupe, opravljene preko spleta. Upoštevamo najnovejše usmeritve na področju spletnega plačevanja s plačilnimi karticami. Preprosti in prijazni načini uporabe plačilnih kartic.

Maksimalna varnost plačevanja

Zagotavljamo najvišjo stopnjo varnosti nakupovanja. Standard 3D Secure CAP s pomočjo programov avtentikacije največjih kartičnih sistemov na svetu – MasterCardovega SecureCode™ in Verified by Visa™ Vise International.